Med glädje…


…kan jag se att förändringen på skolan och i alla 7:orna på skolan sen förra året har lett till ngt positivt.

Min ena son kom hem för ett par dagar sen och sa: Mamma, det är riktigt kul på bilden nu! Han sa det utan att vi pratade om skolan innan och framförallt kommer detta från en kille som ALDRIG har gillat bild, inte ens på dagis! Idag är han 13 år! Lyckan hos mig går inte att beskriva!

I morgon har vi utvecklingssamtal och bedömningarna vi fått har aldrig varit så bra som nu. Visst vi har en del kvar att jobba på men skolan är kul igen och han vill mer nu och det är inte enbart min förtjänst, de nya lärarna och mentorerna har fått skolan att bli kul igen!

2 svar till “Med glädje…

  1. Vad är det som konkret har förändrats för att det plötsligt skall bli så mycket bättre? Är det bara bildläraren? Jag vill veta mer om konkreta förändringar som gör att din son trivs igen. Sedan är naturligtvis en annan fråga om han nu lär sig mer också? Lite krasst kanske, men trivas är väl något som borde vara självklart.

    • Skolan har gjort stora förändringar sen förra året. De har slagit ihop sig med en annan skola, bytt ut lärare, fler vuxna i närheten av eleverna på rasterna. Min son har fått två nya mentorer som försöker få eleverna att se att de är duktiga, att de kan och att de har kul ihop. De har livskunskap på schemat. De har bara nu under hösten fått två ”stökiga” elever att byta ämnen, skola och har även samtal varje vecka med deras föräldrar.
      Ja det är väl lite som är gjort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s